Aula Virtual
Servei de la Universitat de València

¿Què és Aula Virtual? ordenador.jpg

Aula Virtual és un nou espai docent complementari per a la interacció entre els professors i estudiants de la Universitat de València.

Aula Virtual és l'adaptació que ha realitzat el Servei d'Informàtica de la Universitat de València de la plataforma.LRN(dotLearn), la qual oferix ferramentes per a la gestió de grups en internet.
La seua escalabilitat, robustesa i extensibilitat estan avalades per la seua implantació en nombroses universitats de prestigi, com el MIT, la Universitat d'Heilberger o la UNED a Espanya. Uns altres dels avantatges de la plataforma, és que, garantix la importació i exportació dels continguts dels cursos, com a apunts i exàmens, ja que està d'acord amb les recomanacions SCORM i IMS, les quals estan treballant actualment en un format estandarditzat que a més permetrà la catalogació d'aquests, afavorint així la seua reusabilitat.

Es tracta d'una nova ferramenta que obri nous canals per a la interacció i la comunicació personalitzada i per al treball en grup, i noves possibilitats metodològiques en els processos d'ensenyança-aprenentatge i innovació educativa.

Pots connectar-te a Aula Virtual en http://pizarra.uv.es


Aules d'Informàtica de lliure accés

En el Campus de Tarongers hi ha uns quants llocs des dels quals et pots connectar a Internet de manera gratuïta, només necessites ser alumne de la Universitat de València, un d'això és l'aula d'informàtica situada en l'aula 301 de l'aulari Nord, en la planta baixa de l'aulari Sud també hi ha una aula d'informàtica de lliure accés.

Pots reservar un ordinador des de http://correo.uv.es una vegada hages introduït el teu usuari i la teua contrasenya, punxes en secretària virtual i després en serveis de reserves.

Els ordinadors disposen de disquetera i de port USB on connectar un pendrive, així mateix en el hall de l'aulari Nord i de l'aulari Sud hi ha un servei de reprografia on podràs imprimir documents.

tornar