Inicio
GRATUV

FÒRUM INTERNACIONAL GRATUV

Els dies 29 I 30 D'ABRIL del 2024 celebrarem a València el IX FÒRUM INTERNACIONAL GRATUV “EL TEATRE GRECOLLATÍ I LA SEUA RECEPCIÓ A LA CULTURA OCCIDENTAL”


L'objectiu d'aquest Fòrum és promoure, difondre i afavorir l'intercanvi de resultats obtinguts per joves investigadors de diferents disciplines que es dediquen directament o indirectament a l'estudi del teatre grecollatí i la seua pervivència. Comptarem amb la presència de professors nacionals i estrangers especialistes en teatre que debatran amb els joves investigadors el contingut de les comunicacions.

Es preveu la participació dels següents ponents nacionals i internacionals:

David García (Universidad Nacional Autónoma de México), Luz Conti (Universidad Autónoma de Madrid) i Helena Guzmán (Universidad Nacional de Educación a Distancia).

Coordinació: Mikel Labiano i Carmen Morenilla
Comitè científic: Mª Cristina de Castro-Maia de Sousa Pimentel (U. Lisboa), Carlos M. Ferreira Morais (U. Aveiro), Maria Do Céu Fialho Zambuio (U. Coimbra), Patrick J. Finglass (U. Bristol), María José García Soler (U. País Vasco), Miriam Librán Moreno (U. Extremadura), Juan Luis López Cruces (U. Almería), Javier Martínez (U.Oviedo), Matteo Pellegrino (U. Foggia), Andrea Rodighiero (U. Verona), Bernhard Zimmermann (U. Freiburg)
Comité organizador: Óscar Bayo, Alba Boscà, Mayron Cantillo, Joan Egea, María Morant, Andrea Navarro, Andrea Sánchez

tornar