. Cuina valenciana


Bacallà la càntabra Llenguado marinela Sardines i taperes
Potatge amb bacallà Llobarro al XerŽs Sardines amb llet
Filets de bacallà fresc Seitons al vinagre Sardines casolanes
Bacallà amb tomaca Peix blanc a la sal Sardines, o boga amb tomaca i ceba
Bacallà amb ous Molls al forn Calamar en la seua tinta
Puding de llç i bacallà Molls a la graella Calamars farcits
Besuc al forn Empanades de sardina Calamars reblits de xixina
Galls a la taronja Empanada Pastissets de pasta fullada
Nogat de rap Mandonguilles de bacallà Sepionets a la planxa
Lluç amb salsa verda Ragout de tonyina Canapés d'anxoves
Lluç al forn Llagosta al conyac Escabetx de sardines
Lluç amb anxoves Calamars amb tinta Boga al mullador
Lluç a l'antiga Calamars en salsa
Anguiles
l'all-i-pebre Anguiles a la brasa Anguiles al vi
Suc d'anguiles Anguiles fregides Anguila a la moresca
Espardenyada Anguiles al forn amb tomaques

Menu principal / Arrossos / Carns / Peix / Guisats i sopes / Verdures / Postres

© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"