Assignatures

Este projecte podria aplicar-se a qualsevol assignatura impartida en la Universitat en la qual haja que resoldre algun tipus de problema complex que requerisca la col·laboració de diversos alumnes per a la seua resolució. En particular, ens anem a centrar en les següents assignatures de grau que impartixen els docents que pertanyen a este grup d'innovació.

a) Arquitectura de Xarxes de Computadors (ARC) , la qual s'impartix en 3 graus, grau d'Enginyeria Informàtica, grau d'Enginyeria Telemàtica i grau d'Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions, i en un curs, curs d'Adaptació al grau d'Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions. Esta assignatura ens permetrà aplicar el projecte d'innovació sobre un alumnat amb diferent perfil i formació, permetent a l'hora d'avaluar els resultats del projecte, la realització d'una comparativa entre tots ells. El total d'alumnes, serà en conjunt d'uns 120

b) Arquitectura d'Informació en la Web (AIW) , que s'impartix en el grau d'Informació i Comunicació. Esta assignatura ens permetrà aplicar el projecte d'innovació sobre una tipologia d'alumnat diametralment oposada a la d'assignatura d'ARC (alumnes de ciències enfront d'alumnes de lletres) , la qual cosa ens permetrà valorar les diferències i similituds dels resultats obtinguts en l'aplicació del projecte d'innovació. Els alumnes d'esta assignatura es trobaran entre 30 i 40.

tornar