Descripció

Este projecte pretén aplicar la metodologia d'aprenentatge col·laboratiu a la resolució de problemes complexos relacionats amb el material docent de l'assignatura, emprant tecnologies multimèdia actuals per al seu desenrotllament i presentació.

Un dels objectius de l'EEES és la incorporació de metodologies docents innovadores que convertisquen l'alumne en una part activa del procés d'aprenentatge. Una de les metodologies que fomenten la participació de l'alumne en el procés d'adquisició de coneixements és la d'aprenentatge col·laboratiu. Esta metodologia permet als alumnes, a més de reforçar l'enteniment dels continguts i l'adquisició de les competències pròpies de l'assignatura, adquirir noves competències relacionades amb el treball en grup, que són molt valorades en el món empresarial, atés que prepara els alumnes en la seua futura inserció en el mercat laboral.

Per mitjà d'este projecte, es pretén aplicar esta metodologia d'aprenentatge col·laboratiu a la resolució de problemes complexos relacionats amb el material docent de l'assignatura, emprant tecnologies multimèdia actuals per al seu desenrotllament i presentació, les quals, a més, aportaran noves competències addicionals a les aportades pel contingut de l'assignatura. A més, la utilització d'estes tecnologies multimèdia, fomentarà l'interés i la motivació de l'alumne en la realització del treball, i per consegüent en l'adquisició dels coneixements relacionats amb l'assignatura. Finalment, este ús de tecnologies multimèdia, facilitarà la divulgació del treball realitzat per mitjà de la realització d'objectes digitals d'aprenentatge que permetran, d'una banda, una aprenentatge col·laboratiu a nivell intergrupal, i d'un altre, una retroalimentació de coneixements basats en els comentaris i avaluacions realitzats per alumnes externs al grup de treball.

tornar