MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de maig de 2007 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament us informem de les eixides preparades per aquest mes. Esperem que us agraden i ja sabeu, si voleu proposar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar – 600949054, coordinador de viatges–, o envieu els vostres suggeriments al correu del club que, com sabeu, és cimvalencia @ ono.com. Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos parleu amb la coordinadora de Projeccions i Xerrades Rosa Artes - 963262207 i si penseu en alguna activitat social telefoneu a Carles Ivars –963 600 289– que és el coordinador d'activitats socials.

Més avall trobareu les tarifes per a l'any 2007 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa ha d'enviar un correu a cimvalencia @ ono.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos què targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2007 es carregarà automàticament en el compte de tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi, no ho farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

PRÒXIMES PROJECCIONS, XERRADES o REUNIONS

MONGOLIA EN BICI

(DIJOUS 3 DE MAIG)

Com que no vam poder veure aquesta projecció per problemes tècnis, de nou vos presentem aquesta ruta per les muntanyes del centre i nord de Mongòlia. Una terra de clima dur, d'hiverns rigorosos, i infinitament verda a l'estiu .
Un paisatge sense tanques, on la sensació de llibertat és present a cada instant. Poblat de gent acollidora, on els nòmades es confonen amb els viatgers.

Aquesta projecció estarà a càrrec de Ximo i Imma el pròxim dijous 3 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

 

Reunió Preparació Eixides Juny, Juliol i Setembre de 2007

(DIJOUS 10 DE MAIG)

Reunió per a la preparació del calendari d'eixides per als propers mesos de juny, juliol i setembre del 2007. Esperem els vostres suggeriments per als propers mesos.

Aquesta reunió estarà a càrrec de Vicent Vilar el pròxim dijous 10 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

 

TOUR AL CERVINO

(DIJOUS 17 DE MAIG)

Mostraros y comentaros aspectos, datos, anécdotas sobre nuestra vuelta al Cervino realizada en verano

Aquesta projecció estarà a càrrec de Manuela Lecue y Enrique Martí, el pròxim dijous 17 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

 

GOOGLE EARTH

(DIJOUS 24 DE MAIG)

Charla sobre Google Earth: realizar viajes virtuales, comunicación con GPS (waypoints y tracks), insertar fotos propias, comunicación con servidores remotos de mapas (servicios WMS) ...

En la charla se darán indicaciones sobre cómo sacarle mayor partido a Google Earth. Como sabéis, se trata de un programa de cartografía global muy dinámico y con muchisima información cartográfica (y también es posible conectarse directamente con Wikipedia, la mayor enciclopedia electrónica). Se pueden planificar viajes virtuales, situar puntos de visita (hoteles, playas, ciudades, ...), importar/exportar datos de nuestro GPS, insertar fotos con Panoramio, etc. Las últimas versiones se pueden conectar, además, a servidores remotos de mapas. Y todo esto con la versión gratuita!!


Aquesta xarrada estarà a càrrec de Isidro Cantarino el pròxim dijous 24 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

Inmovilizaciones de Fortuna

(DIJOUS 31 DE MAIG)

Como ya sabemos, en nuestras salidas en montaña estamos expuestos a riesgos susceptibles de provocar accidentes. En esta charla trataremos de dar algunas ideas sobre como actuar en caso de que algún compañero sufra un traumatismo que requiera inmovilización. Para ello, repasaremos las posibles lesiones de los distintos segmentos corporales y aprenderemos formas de inmovilización y transporte de un herido contando únicamente con el material propio de la actividad: cuerdas, bastones, esquíes. Además de unas imágenes que ilustren distintas actuaciones simuladas, practicaremos también como elaborarlas nosotros mismos.

Aquesta xarrada estarà a càrrec de Rosa Real i Fran Benjumea el pròxim dijous 24 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

AVANÇ EIXIDES MES MAIG DE 2007
VOLTA AL PALMAR - BM
Diumenge 1 de maig de 2007

Eixida des del Palmar, sobre les 10 h. Travessarem el Saler i els camps d'arròs de l'Albufera fins al port de Catarroja. Allí els que vullguem i hàgem avisat amb temps haurem reservat una paella i dinarem. Als que no es queden a dinar li'ls facilitarà un cotxe d'enllaç perquè tornen en Palmar.

Distància 23 Km, totalment plans. Ideal per a anar amb els xicotets o no tan xicotets que estan iniciant-se o no estan molt posats amb la bicicleta i per als xicotets que encara no han començat i si van en la cadireta de darrere.

Imprescindible avisar abans del 20 d'abril per a tot aquell que vullga quedar-se a dinar.

Coordinador: Santiago Galindo- 963564782 de 20 h a 22 h.

MALADETA - EM
Divendres 4 al diumenge 6 de maig de 2007

Dia 5: dels Banys de Benasque, Ibones d'Alba, Collado d'Alba, Maladeta Occidental (3218 m) Refugi de la Renclusa. 1500 mts de pujada. 1200 mts de descens.

Dia 6: del refugi de la Renclusa, Pic d'Alba (3118 m), Banys de Benasque. 1100 mts de pujada. 1300 mts de descens.

En funció de les condicions aquesta ruta es pot iniciar en lloc des dels Banys de Benasque, des de l'Hospital del Benasque.

Hi han reservades 7 places al refugi. Ràpid que s'acaben.

Coordinador: Santiago Galindo- 963564782 de 20 h a 22 h.

ELS PORTS - SE
Dissabte 5 al diumenge 6 de maig de 2007

Dos nous itineraris per Els Ports, en esta ocasió entorn als rius Algars i Ulldemó (és aconsellable calçat aquàtic, i banyador segons la meteo)

Dissabte 5 maig: Riu Ulldemó-Gúbies del Regatxol
Itinerari: La Pataquera- Maset de Lino- Tossa de la Canal del Rito-L'Enclusa-Canal del Rito-Coll Roig-Ullals del Tall Nou-Gúbies del Regatxol-Badines del Riu Ulldemó (xof-xof)-Mas de Marianet-Mas d'Oliveres. (5-6 hores de marxa)

Diumenge 5 maig: Riu Algars
Intinerari: Toll de Vidre- Mas de Damià-Mas de Pau-Coll Monfort-Coll Eretà-Refugi Terranyes-Punta Miranda-Coll Eretà-Lo Pi Ramut-Lo Pimpoll-Estret de l'Home-Mas de les Valls-Coll de Xertó-Toll del Vidre (Toll=bany=xof-xof) (5-6 hores de marxa)

Allojatment : Alberg dels Olivers en Horta Sant Joan. Preu 66 € dos dies a mitja pensió.Hi ha que confirmar abans del 28 de abril.

Compte corrent CIM per a ingrés: BANCAIXA 2077 0720 80 1101032436

Coordinador: Ximo Tormo - 961 301 032 de 20 a 22 hores.

FERRATA DEL PONOIG - FE
Diumenge 13 de maig de 2007

    • Aproximación 90 minutos.
    • Vía ferrata 250 metros.
    • Decenso dos rapeles uno de 30 y otro de 35 metros.
    • Regreso caminando por la misma ruta al coche.

Interesados comunicar con antelación.

Ruta reciente del verano pasado y con unas condiciones de seguridad excelentes.

Material necesario: Cuerdas para rapel, casco arnes, disipador, sistema de rapelar y otros personales.

Coordinador: Zacarias Diez - Telf. 649 699 152 de 19 a 21 horas

ESTRECHOS DEL RIO EBRON (Río Cuervo)- SE
Divendres 18 al diumenge 20 de maig de 2007


Con coches particulares. Itinerario: Valencia - Utiel - Sinarcas - Ademuz - El Cuervo (Teruel). Unas 2h de trayecto.
Salida: 18 de mayo, viernes a las 18-19 h
Alojamiento: Albergue de El Cuervo (Teruel). Hay que llevar toallas y saco. Es de tipo autoservicio, se puede utilizar la cocina, menaje, electrodomésticos. El desayuno está obligatoriamente incluido, es abundante y reutilizable como posterior almuerzo. En habitaciones de 2/4 pax para las primeras quince personas que se apunten; el resto en habitación común.
PRECIO: 70 euros. Incluye media pensión de viernes y sábado (alojamiento, desayuno, cena). Para sólo un día, 35 euros. Sugerencia: traed algún vino para las cenas!

Compte corrent CIM per a ingrés: BANCAIXA 2077 0720 82 1101032335
Fecha tope: 14 de mayo (lunes)

ITINERARIOS
19 de mayo: Ruta circular partiendo del bonito pueblo turolense de Tormón (1059 m) y pasando por el pueblo de Jabaloyas (1407 m), mediante los senderos balizados PR-5 y GR 10.1. Regreso a Tormón por el ignoto cauce de la rambla de Sargaleja y los estrechos de Tormón. Unos 20 kms en 6 horas de recorrido efectivo.

20 de mayo. Ruta de los estrechos del río Ebrón, entre El Cuervo (904 m) y Tormón (1059 m). Se trata de un sendero que recorre en ascendente el curso del río, salvando los tramos conflictivos con pasarelas y remontes por sus márgenes. Los más aguerridos pueden intentar hacerlo por el propio cauce, para lo cual deberán ir pertrechados al efecto. Unos 15 kms en 4 horas de recorrido efectivo.

Coordinador: Isidro Cantarino 963 719 260 (de 20 a 22 horas) o en icantari arroba trr.upv.es

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2007(Web: Federació Valenciana)

Si estás interesado en sacarte la Tarjeta Federativa para el año 2007, envíanos un e-mail a victor_manzanares@yahoo.es,
o llama por teléfono al
( 963 489 784 contestador de 9 a 14 horas).

La cuota para el año 2007 sigue siendo de 12 €. Si no disponemos de tu cuenta corriente la cuenta de ingreso es Bancaja 2077-0720-81-1101017783. Llama al teléfono arriba indicado para confirmar el ingreso y dar los datos necesarios. Nombre y apellidos, fecha nacimiento, dirección, código postal, ciudad y número de cuenta completo con los 20 dígitos. Así a partir del primero de cada año pasaremos por banco automáticamente la cuota anual.

          Los precios para el año 2007 son (la federación cobra un recargo por tramitación de 5€ por cualquier ampliación solicitada),

Tipo Tarjeta
adultos
a partir de 18 años
Juvenil
desde 14 a 17 años
Infantil
hasta 13 años

A

49,97 €

37,39 €

17,25 €

B1

68,62 €

56,04 €

26,25 €

B2

94,62 €

82,04 €

71,95 €

B3

120,62 €

108,04 €

97,95 €

             Esperando verte pronto por el Club y confiando te parezcan sugerentes las propuestas que en la presente te indicamos, recibe un cordial saludo.