La Cuina Valenciana va néixer en setembre de 1995, fruit d'un projecte més ampli, que pretenia oferir mitjançant internet, diversos aspectes de la cultura valenciana.

Es una web que ha anat en continua evolució. A banda de la documentació escrita que forma la base del web, no han faltat les receptes de alguns restaurants de Cullera, ni els consells del meu avi, ni la reposteria de ma mare, en especial la que és típica de la Ribera Baixa.
A més, cada recepta s'ha mirat que siga correcta i de fàcil elaboració. Però cal no oblidar que de poble a poble, de comarca en comarca, el mateix plat té diverses formes de cuinar-se. La paella no es fa de la mateixa forma a Vinarós que a Sueca, ni la fideuà de Cullera és la mateixa que la de Gandia.

Per això, en una segona fase de la Cuina Valenciana vull recollir les varietats pròpies i típiques de determinats pobles o comarques. A més a més, es ficarà especial atenció a les varietats que pot oferir la forma de cuinar un mateix plat.

En tot cas, bon profit !!


© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"