2008-01-16_23-17-15

La nova xarxa "FunkySexyCool" guanya adeptes front a MySpace i Facebook

Cada vegada més, i amb l'objectiu de contrarrestar la concepció de què les noves tecnologies feien disminuir la vida social en comunitat, potenciant el 'ser solitari', les grans companyies de l'electrònica han vingut desenvolupant alternatives per a fomentar la xarxa social o els 'jocs socials', molt popularitzats en els últims temps (especialment en jocs referits a les consoles). Com en tots els àmbits, aquesta secció ha vingut experimentant també noves incorporacions i innovacions al mercat. En aquest sentit, la nova xarxa 'FunkySexyCool' sembla decidida en acabar amb l'hegemonia que MySpace i Facebook mantenien fins al moment en aquest sector.

La xarxa social ha estat majoritàriemnt dominada per dos agents, 'Facebook' i 'MySpace', però ara 'FunkySexyCool', una companyia establerta a Austràlia, està obtenint l'interès dels mitjans internacionals pel seu innovador enfocament de la xarxa social. Aquesta novedosa xarxa és un servei gratuït en el que els membres voten a uns altres per a les categories 'Funky', 'Sexy' o 'Cool'. A més d'oferir les típiques funcions de comunitat on-line, 'FunkySexyCool' també permet als membres adquirir funcions que els permeta millorar la seua experiència com a comunitat.

Els membres d'aquesta xarxa estan registrant una mitjana de sessions de més de 20 minuts de duració i 100 pàgines vistes al dia. El servei està disponible globalment en una gran diversitat d'idiomes i és compatible amb més del 90% dels dispositius telefònics mòbils moderns. Aquesta comunitat social ve caracteritzada per la seua senzillesa i facilitat d'ús, i es tracta d'una forma ràpida i divertida de conèixer a la gent.

La companyia australiana disposa a l'actualitat de la seua sèu a Manhattan (Nova York, E.U.A.), tot i que ha cultivat grans èxits a la mateixa Austràlia, Alemanya, Suïssa i Àustria i està a l'actualitat disponible de forma global. 'FunkySexyCool' ha signat importants convenis de col•laboració amb grans organitzacions corporatives com MTV, Verising, T-Mobile, Vodafone i altres operadors telefònics mòbils. Com a resposta al ràpid i escalonat creixement global, els responsables d'aquesta comunitat australiana han llançat una nova versió què, segons anunciaren, és global, altament escalable, eficient i flexible.

Informació elaborada a partir de la peça informativa publicada en l'edició impresa de 'Levante-EMV' (16-01-2008 pàg. 63).

CARLES CALATAYUD

volver