2008-01-09_21-07-55

TrackShack, el nou portal per a comprar i vendre música per Internet

Són moltes les mesures que estan portant-se a terme per a evitar la 'pirateria' de música i pel•lícules, o almenys, traure'n profit de la possibilitat de portar a terme aquestes pràctiques (un clar exemple és l'aplicació del cànon digital). Però per una altra part, el que s'està intentant és potenciar diferents iniciatives que tenen per finalitat autoritzar les descàrregues de la xarxa però pagar a canvi un xicotet cost. TheTrackShack.com és un dels últims portals en sumar-se a aquesta iniciativa.

TheTrackSahck.com ha llançat al mercat una nova forma de compra i venda de música on-line per a que artistes i discogràfiques comercien amb CDs de música, cançons i temes. A diferència d'altres coneguts llocs web de música que venen CDs i cançons, com 'Amazon', 'iTunes' i 'CD Baby', The TrackShack.com permet als usuaris vendre CDs de música, canóns i els seus temes de producció individual.

Els usuaris del nou servei paguen una taxa única de 24,99 dòlars i poden carregar fins a 15 cançons amb un total de fins a 20 pistes per cançó. S'inclou un màxim de dos gigabytes d'emmagatzemament per cada CD, amb un 80% de guanys pagades pels usuaris.

Coincidint amb el seu llançament, The TrackShack.com, en associació amb 'Strokeland Records', ha llançat 'Bumped Up To First Class', el primer CD que posa a disposició la seua biblioteca digital de cançons i temes. Incloent artistes com Huey Lewis, Edgar Winter i Lenny Pickett, 'Bumped Up To First Class' inclou més de 270 temes com 'Mix Minus Ones', 'Vox Mixes', 'Horns', 'Session Video Clips', 'Sheet Music' i Lyrics'. Els temes s'ofereixen exclusivament en The Shack.

El nou lloc inclou xarxes socials per a aficionats i músics, una xarxa per a emissores de ràdio a Internet basades en gèneres, i un magatzem electrònic per a emmagatzemar i descarregar CDs de música, cançons i temes.

Informació elaborada a partir de la peça informativa publicada en l'edició impresa del 'Levante-EMV' (9-01-2008 pàg. 63).

CARLES CALATAYUD

volver