2007-12-22_10-36-51

La Web 2.0. s'imposa a les tradicionals entrevistes de treball

Les formes de buscar treball han canviat radicalment durant els últims temps. Les noves tecnologies han introduït eines molt útils amb les quals poden acotar i fer més efectiva la recerca de treball i selecció dels treballadors. Una de les grans culpables d'aquests avanços ha estat la Web 2.0., la qual permet convertir la xarxa en un 'escaparate' on les principals empreses busquen els seus candidats. Un dels portals en adoptar aquestes possibilitats ha estat infoempleo 2.0.

Infoempleo ha volgut ser un dels primers en adaptar-se a les innovadores tendències revolucionàries relatives a la forma de buscar treball amb el seu nou portal: Infoempleo 2.0. En aquest s'han reunit totes les funcions que oferia fins a aquest moment i ha afegit noves eines amb les que gestionar de forma exitosa la carrera professional.

Per a traure-li el màxim rendiment a les possibilitats que ofereix la pertinença a la Xarxa Professional cal completar al màxim el perfil. Infoempleo.com és un mostrador on les empreses més importants del país busquen als seus candidats, per això, quan més dades sobre l'experiència social, personalitat i habilitats es reflecteixen, més possibilitats hi haurà d'accedir a l'oferta de treball més interessant.

A més, les noves eines del portal permeten completar més encara el perfil, descrivint i mostrant aspectes del talent que en un currículum tradicional. Amb el nou disseny d'Infoempleo.com ha buscat que els candidats puguen gestionar la seua carrera professional. Un dels apartats més novedosos és el vídeo currículum que permet adjuntar una gravació en la que demostrar el nivell d'idiomes, l'expressió oral i fins i tot, part de la personalitat. A més, també és pot penjar un blog o pàgina personal, que servirà de suport a tota la informació que s'ha reflectit. Un altre element destacable són les etiquetes descriptives. Amb aquestes es poden definir la personalitat, experiència professional i aquells aspectes que més en interesse destacar. Per últim, Infoempleo 2.0 possibilita convidar als nostres contactes a crear amb ells una Xarxa Professional amb la que millorar la gestió de la carrera iprofessional.

Notícia elaborada a partir de la informació publicada pel suplement d'economia 'Infoempleo.com' que proporciona al periòdic 'Las Provincias' (16-12-2007 pàg. 8).

CARLES CALATAYUD

volver