2007-12-09_15-57-10

Una conferència en Granada apostará pel software i el coneixement lliure

Granada acollirà el pròxim dia 17 de Decembre una jornada d'anàlisis i de debat sobre ciudadania, llibertat i coneixement, amb el lema de 'Conocimiento libre=Ciudadanía libre'.

Els participants en la Jornada creuen que cal enfortir el paper de la societat civil en la societat de la informació i en la seua influència per a reclamar que el coneixement siga lliure. De ahí, que s'haja creat la idea de crear una plataforma movilitzanta la gent des de tots els sectors de la societat civil.

En la conferència es treballarà el consens de qui tradicionalment han apostat per el Software lliure però també començar a incluir altres projectes provinents d'altres espais com la universitat, la cultura, els moviments socials, els mitjans de comunicació... En la jornada es pretén analitzar i reflexionar sobre el paper del coneixement lliure, la llibertat d'accés ainternet, la llibertat sobre la propietat del software i les accions per a millorar l'apropament del coneixement als col.lectius socials més desfavorides...

Acudiràn personatges de gran prestigi com el "gurú" mundial del coneixement Richard Stallman.


Andrea Bono

Informació extreta de [http://www.ideal.es/granada]

volver