2007-11-27_18-58-26

Dijous 29 de novembre Sessió pedagògica i presentació del cançoner Sentiments i emocions (cat. i cast.). Cançons per ajudar a créixer

19.00 h Sala Mompou La seu del Grup SGAE a Catalunya acull la sessió pedagògica dirigida a mestres de primària i P5, mestres d'escoles de música, directors de cors infantils, directors de formacions de cambra infantils, especialistes en educació musical i a totes les persones interessades en el tema, en la qual els autors i intèrprets Francesc Burrull (música), Dani Coma (lletres) i Elisenda Carrasco (cor de nens) presentaran el cançoner Sentiments i emocions.

El cançoner el componen nou cançons originals de Francesc Burrull, amb lletra de Dani Coma i il¿lustracions de Miguel Gallardo, i inclou un llibre de partitures amb les melodies i els acords, un CD amb les cançons i els playbacks, i també jocs i suggeriments per a nens i nenes de primària i P5.

Assistiran a l'acte els autors i intèrprets Francesc Burrull, Dani Coma i Elisenda Carrasco, i també Montse Roig, ideadora del projecte editat per Bellaterra Música.

Per a més informació : Alba Carbó. Tel. 93 580 42 46 A/e: info@bellaterramusica.com Web: www.bellaterramusica.com

volver