2007-11-27_18-57-18

Dimecres 28 de novembre Lliurament dels Premis Arlequí 2006 de teatre organitzats per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

19.00 h Sala Mompou El Grup SGAE a Catalunya acull el lliurament dels Premis Arlequí de teatre que organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i que convoca també aquesta entitat. Enguany, els Premis Arlequí de teatre arriben a la seva quarta edició amb la voluntat de distingir les entitats, els grups i les persones que més han difós, defensat i treballat pel teatre amateur.

D'acord amb aquesta filosofia, els premiats de 2006 són: Premi Arlequí 2006 a l'entitat per a l'Ajuntament de Pineda de Mar; Premi Arlequí 2006 a la persona per a Nicasi Camps i Pinós, autor teatral; Premi Arlequí 2006 al professional per a Toni Albà i Noya; Premi Arlequí 2006 al grup o entitat federada al Grup Rodamón de Terrassa, i Premi Arlequí 2006 categoria especial per a Joaquim Vila i Folch (en memòria).

Creada el 1985, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre formada per més de tres-cents grups de teatre amateur associats. La seva funció és impulsar la relació de totes les persones que, desinteressadament, fan i fomenten el teatre a Catalunya.

Assistiran a l'acte la cap de Comunicació de la SGAE a Catalunya, Fina Sitjes, i el president, el vicepresident i el secretari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Josep Rafecas, Josep Maria Porta i Josep Mayolas respectivament, així com alguns dels premiats.

Per a més informació: Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya Tel. 93 317 18 09

volver